Parketi


Parket je ena izmed najstarejših in najbolj popularnih oblog za tla, saj je izdelan iz naravnih materialov. Odlična talna obloga se uporablja za najrazličnejša področja, saj vsakemu prostoru doda toplino ter domačnost. Največkrat ga najdemo v stanovanjskih prostorih prav tako je pogost v šolah, telovadnicah, pisarnah in drugih večnamenskih prostorih. Parket je topla talna obloga, lepega estetskega videza in enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Parket ima dolgo življenjsko dobo. Poškodovan masivni parket je možno obnoviti z brušenjem in ponovnim lakiranjem med tem ko je gotovi oljen parket možno obnoviti s krtačenjem in ponovnim oljenjem.


Hitra vgradnja in fleksibilnost pri negi

Trenutno je trend vgrajevanja gotovi parket saj so je modern dizajn dolga in široka deska. Parketarska dela na objektu so hitro zaključena. Gotovi parket je lepega in modernega videza. Priporočamo dvoslojne oljene gotove parkete, ker imajo 4mm zgornjega sloja lesa in imajo podlogo iz vezane plošče breza, Stranka lahko sama obnavlja gotovi parket in ima z rednim vzdrževanjem parketa parket zelo dolgo življenjsko dobo. Pri sanaciji se parket ponovno krtači (ne brusi) saj s tem ne izgubi na debelini parketa in nato ponovno olji.


Zakaj obiskati Parketarno Jager?

Ves parket, ki ga ponujamo je iz lastne proizvodnje, parket se izdeluje na sedežu podjetja in ne v tujini. Zaposlene imamo strokovne delavce z večletnimi izkušnjami na področju parketa. Izdelujemo kvalitetne parkete, ki jih prav tako strokovno položimo, tako se lahko parket dobi v kompletu z vgradnjo.


Dvoslojni parket cena

DVOSLOJNI GOTOVI

PARKET - DESKE

Dvoslojni gotovi parket (oljene deske) daje domu pridih nolstagije.

PREBERI VEČ

masivni podi

MASIVNI KMEČKI

 POD

Masivni kmečki pod iz hrastovih desk poskrbi za ambientalen izgled prostora.

PREBERI VEČ

klasični parket

KLASIČNI

PARKET

Klasični parket se zaradi prestižnega videza uporablja že stoletja in je vodilna talna obloga.

PREBERI VEČ

moderni parket

TEHNO ALI INDUSTRIJSKI

PARKET

Tehno parket naredi dom moderen saj se odlično ujema s sodobnim pohištvom. Odlično se odnese v prostorih z zelo visoko obremenjenostjo kot so fitnes centri ...

PREBERI VEČ

industrijski parketi cena

LAMELNI

PARKETI

Lamelni parket je cenovno najbolj dostopen parket.

PREBERI VEČ

lamelni parket cena

KANT ALI INDUSTRIJSKI

PARKET

Kant parket oz. industrijski parket se odlično odnesa v zelo obremenjenih prostorih. Največ se ga vgrajuje v delavnice, v stare gradove, telovadne centre...

PREBERI VEČ

vinilne obloge cena

VINILNE TALNE OBLOGE

LALEGNO

Lalegno vinilne talne obloge z najmočnejšim obrabnim slojem na trgu 0,7mm zagotavljajo vse, kar lahko od kvalitetne vinilne talne obloge sploh pričakujemo: zanesljivost, odpornost, stabilnost, enostavno vzdrževanje in s tem vaše dolgoročno zadovoljstvo ter dolgotrajnost vaše investicije.

PREBERI VEČ