Parketarna Jager

 je družinsko podjetje, slovenski proizvajalec masivnih in dvoslojnih parketov iz različnih vrst lesa. Leta 1995 smo se začeli ukvarjati s proizvodno lamelnega parketa mozaik, katerega smo kasneje nadgradili z izdelavo angleškega veza in paralelnega veza. Leta 2005 smo razšrili proizvodni program na klasični parket ter kasneje dodali artikel masivni kmečki pod in tehno parket. V letu 2014 smo pričeli z izdelavo gotovih parketov.


S parketarstvom in polaganjem parketa smo se začeli ukvarjati leta 1995, od takrat smo proizvodni program parketov nenehno širili. Smo vodilno proizvodno in storitveno podjetje na področju gotovih parketov in polaganja parketov v Sloveniji. Parketarstvo si štejemo kot tradicijo in s ponosom zastopamo različne trge s svojimi izdelki.


Na domačem in tujem trgu nudimo naslednje izdelke:


  • Dvoslojni gotovi parket (krtačene in oljene deske)
  • Masivni kmečki pod
  • Lamelni parket v izvedbi mozaik, angleški vez in paralelni vez
  • Klasični parket
  • Kant parket
  • Tehno parket


Parket izdelujemo iz različnih drevesnih vrst, najpogostejši je hrast, v proizvodnem programu boste še našli jesen, parjeno bukev, parjeno hruško, češnjo, parjen oreh, parjeno češnjo in javor.


Podjetje strmi k kvalitetnim in cenovno ugodnim rešitvam za vsak dom. Poleg pestre izbire parketov vam nudimo tudi strokovno polaganje parketa z uporabo kvalitetnih materialov.


Naj bo vaš dom s pridihom nostalgije, klasike, tradicije, mode ali prestiža.


Foto galerijo si lahko ogledate tudi na naši FB strani.