Parketarstvo slovenske kvalitete in vrhunskega renomeja


Parketarna Jager je družinsko parketarstvo, slovenski proizvajalec masivnih in dvoslojnih parketov iz različnih vrst lesa. Leta 1995 smo se začeli ukvarjati s polaganjem parketa in s proizvodno lamelnega parketa mozaik, katerega smo kasneje nadgradili z izdelavo angleškega veza in paralelnega veza. Leta 2005 smo razšrili proizvodni program na klasični parket ter kasneje dodali artikel masivni kmečki pod in tehno parket. V letu 2014 smo pričeli z izdelavo gotovih parketov.


Parketarstvo Jager

Polaganje parketa s tradicijo in izkušnjami

Polaganje parketa izvajamo že od leta 1995, od takrat smo proizvodni program parketov nenehno širili. Smo vodilno proizvodno in storitveno podjetje na področju gotovih parketov in polaganja parketov v Sloveniji.


Parketarstvo si štejemo kot tradicijo in s ponosom zastopamo različne trge s svojimi izdelki


Polaganje parketov večjih modelov

Na domačem in tujem trgu nudimo naslednje izdelke:
External link opens in new tab or windowParket izdelujemo iz različnih drevesnih vrst, najpogostejši je hrast, v proizvodnem programu boste še našli jesen, parjeno bukev, parjeno hruško, češnjo, parjen oreh, parjeno češnjo in javor. Polaganje parketa izvajamo za vse zgoraj omenjene drevesne vrste.


Parketarstvo, ki strmi h kvaliteti


Podjetje strmi k kvalitetnim in cenovno ugodnim rešitvam za vsak dom. Poleg pestre izbire parketov vam nudimo tudi strokovno polaganje parketa z uporabo kvalitetnih materialov.


Naj bo vaš dom s pridihom nostalgije, klasike, tradicije, mode ali prestiža.


Foto galerijo si lahko ogledate tudi na naši External link opens in new tab or windowFB strani.