Parketarstvo slovenske kvalitete in vrhunskega renomeja

Parketarna Jager je družinsko podjetje, ki se že od leta 1995 zanesljivo ukvarja s proizvodnjo in polaganjem parketa ter ostalimi parketarskimi storitvami. Z močnim poudarkom na kakovosti, tradiciji in inovativnosti smo postali vodilni slovenski proizvajalec masivnih in dvoslojnih parketov iz različnih vrst lesa.


Naša zgodba:

1995: Začetek naše zgodbe sega v leto 1995, ko smo se prvič lotili polaganja parketa in proizvodnje lamelnega parketa mozaik.

2005: Z velikim ponosom smo razširili naš proizvodni program na klasični parket, kjer smo se specializirali za izdelavo angleškega veza in paralelnega veza, ki sta postala naši prepoznavni znamki.

Nadaljnje leto: Obogatili smo našo ponudbo z dodatnim artiklom - masivni kmečki pod, ki je s svojim rustikalnim šarmom in vzdržljivostjo hitro postal priljubljen med našimi strankami.

2014: S sledenjem sodobnim trendom in potrebam na trgu smo začeli z izdelavo gotovih parketov, ki zagotavljajo hitro in enostavno polaganje ter visoko kakovost.


Naša vizija:

Pri Parketarni Jager se trudimo ustvariti parketarske izdelke, ki ne le zadovoljijo, temveč presežejo pričakovanja naših strank. S stalnim vlaganjem v tehnologijo, kakovostne materiale in strokovno znanje našega tima sledimo viziji postati vodilni ponudnik parketarskih rešitev v Sloveniji in širše.


Za kakovost, tradicijo in inovativnost se obrnite na Parketarno Jager. Z našimi masivnimi in dvoslojnimi parketi iz različnih vrst lesa, bogato ponudbo parketarskih storitev ter predanostjo kakovosti vam bomo pomagali ustvariti dom po vaših željah.


Parketarstvo Jager

Polaganje parketa s tradicijo in izkušnjami


Polaganje parketa izvajamo že od leta 1995, kar nas uvršča med najizkušenejše ponudnike na tem področju. Od takrat dalje smo nenehno širili naš proizvodni program parketov in storitev, kar nas je pripeljalo do statusa vodilnega proizvodnega in storitvenega podjetja na področju gotovih parketov in polaganja parketov v Sloveniji.


Pri Parketarstvu Jager ne le, da izvajamo polaganje parketa, temveč si to dejavnost štejemo kot tradicijo. Z zanosom in ponosom zastopamo različne trge s svojimi izdelki, ki združujejo visoko kakovost, estetsko dovršenost in funkcionalnost.


Naša strast do parketa se odraža v vsakem koraku naše proizvodnje in izvajanja storitev. Zavezani smo k izpolnjevanju pričakovanj naših strank in ustvarjanju prostorov, ki odražajo njihov edinstven okus, stil in življenjski slog.


Z veseljem in predanostjo se trudimo nadaljevati našo tradicijo parketarstva ter nadgrajevati našo ponudbo, da lahko še naprej izpolnjujemo in presegamo pričakovanja naših strank.Parketarstvo, ki strmi h kvaliteti


Podjetje Parketarstvo Jager je predano zagotavljanju kvalitetnih in cenovno ugodnih rešitev za vsak dom. Z bogato izbiro parketov ter strokovnim polaganjem parketa z uporabo najkakovostnejših materialov želimo prispevati k ustvarjanju vašega sanjskega doma.


Nudimo vam široko paleto parketov, ki pokrivajo različne sloge in okuse - od pridihov nostalgije, klasičnih in tradicionalnih vzorcev do modernih in prestižnih dizajnov. Ne glede na to, ali si želite toplino lesa, eleganco prestižnega parketa ali sodoben videz, smo tu, da vam pomagamo izbrati parket, ki najbolje ustreza vašemu domu.


Naša ekipa strokovnjakov vam bo s strokovnim polaganjem zagotovila brezhiben in trajen rezultat. Zavedamo se, da je pravilno polaganje ključnega pomena za dolgoročno lepoto in funkcionalnost parketa, zato se trudimo uporabiti najboljše tehnike in materiale.


Vabimo vas, da obiščete našo Facebook stran, kjer lahko odkrijete še več idej in navdihujočih fotografij naših izdelkov v različnih domačih okoljih.