Tehno parket naredi dom moderen saj se odlično ujema s sodobnim pohištvom. Odlično se odnese v prostorih z zelo visoko obremenjenostjo kot so fitnes centri ali drugi javni prostori. Primeren je za talno ogrevanje, saj je sestavljen iz posamičnih ploščic manjših dimenzij. Izdelujemo ga v debelini 10 in 15 mm. Vgrajuje se z lepljenjem na lepilo, končno obdela z lakom ali oljem.

Industrijski ali tehno parket

Tehno parket naredi dom moderen saj se odlično ujema s sodobnim pohištvom. Odlično se odnese v prostorih z zelo visoko obremenjenostjo kot so fitnes centri ali drugi javni prostori.

Parket je iz masivnega lesa v debelini 10 ali 15mm in ima dobro zvočno in toplotno izolacijo enako kot večina naših parketov. Poleg tega pa je odporen na veliko večje obremenitve prostorov!


Obstojnost in dimenzije

Industrijski ali tehno parket je zelo obstojen parket, saj je namenjen prostorom kjer je večja obraba tal. Industrijski ali tehno parket se v večini primerov olji


Dimenzija lamelnega parketa je 250x20x10mm, 250x10x10mm ali 250x20x15mm, naši svetovalci pa vam bogo priporočali najboljšo varianto glede na frekventnost uporabe tal in tip prostora. Kot omenjeno je tehno ali industrijski parket zelo vzdržljiv, kar pa vseeno pomeni, da je primeren za domače stanovanjske prostore in poslovne prostore, ki niso tako frekventni. Tam je obstojnost takšnih lesenih tal še toliko večja.


Primernost za talno gretje

Edina omejitev takšnega parketa je talno ogrevanje saj ni primeren za montažo na takšno obliko ogrevanja.